Imali smo izuzetnu čast da proteklu sredu provedemo zajedno sa našim poslovnim partnerima i firmom iz Velike Britanije. Najpre sa članovima borda direktora British-Serbian Chamber of Commerce iz Londona, posebno predsedavajućim gospodinom Davidom Landsmanom, zamenikom predsednika gospodinom Petrom Orlićem, izvršnim direktorom gospođicom Jadrankom Dervišević, direktorom finansija gospodinom Igorem Orlićem.

Velika čast nam je bila da sa gospodinom Davidom Landsmanom kao predsedavajućim i članovima borda direktora ove važne i uticajne komore još jednom prođemo, sve što smo zajednički uradili u 2019. godini i da se fokusiramo na ciljeve koji nam predstoje za 2020. godinu, kao godinu u kojoj očekujemo mnogo toga dobrog i važnog za razvoj međusobnih privrednih aktivnosti između dve privrede, posebno u aspektu povećanja međusobne privredne razmene i povećanja obima novčanih tokova između dve zemlje ( krediti i investicije za preduzeća ).

Cilj nam je da u 2020. godini podržimo veliki broj preduzeća (izvoz iz Republike Srbije )koja će moći da svojim projektima na teritoriji zapadnog Balkana (uvoz u Republiku Srbiju ) uz pomoć stranih investicija (direktne strane investicije ) uspešno nastave sa dostizanjem novih i većih ciljeva koji se pred njih postavljaju za 2020. godinu.

Ovom prilikom pozdravila nas je i lično ambasadorka njenog kraljevskog Visočanstva, Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Srbiji, (ambasador Britanije ) njena ekselencija Sian MacLeod.