Izvoz i uvoz iz Savezne Republike Nemačke. Isporuka materijala iz Savezne Republike Nemačke.

Home/NM Regional/Izvoz i uvoz iz Savezne Republike Nemačke. Isporuka materijala iz Savezne Republike Nemačke.

Izvoz i uvoz iz Savezne Republike Nemačke. Isporuka materijala iz Savezne Republike Nemačke.

NM Advokati su vodeća advokatska kancelarija (najveća advokatska kancelarija ) kada je u pitanju značaj koji na tržištu imaju pravna pitanja izvoza i uvoza robe iz i u Saveznu Republiku Nemačku ( advokat za Nemačku, Belgrad Rechtsanwalt ).

Klijent NM Advokata ( Rechtsanwalt für Immobilien ) , velika domaća firma iz Savezne Republike Nemačke je naručila i uvezla ( Rechtsanwalt für den import und Export ) material u vrednosti od nekoliko stotina hiljada eura ( ukupna vrednost bruto posla preko 1 (jedan) million evra ). NM Advokati su, preko svog Deutche Praxis odeljenja, dvojezično uradili ugovor o uvozu ( dvojeziöni ugovori ). Tom prilikom, naši advokati boravili su u Nemačkoj, kako bi, zajedno sa predstavnicima preduzeća koje izvozi ( Unternehmen für den Export ) usaglasili detalje i činjenice vezane za konačan tekst i uslove uvoza.

Uvoz materijala sprovela su odeljenja koja vode brigu o transportno pravo ( pravo u transport, advokat za transport ) i uvozu ( advokat za uvoz ), zajedno sa firmama koje se bave transportom, uvozom i carinjenjem ( advokat za carinu, advokat za carinsko pravo ).

Odeljenja NM Advokata koja se bave dobijanjem dozvola, u roku i u skladu sa potrebama klijenta, dobila su sve potrebne dozvole ( dozvola za uvoz, dozvola za carinjenje ) za montažu i početak rada na dobijenim materijalima ( građevinska dozvola, upotrebna dozvola ).

Call Now Button