Još jedan veoma uspešan sastanak za našu advokatsku kancelariju

Home/Uncategorized @sr/Još jedan veoma uspešan sastanak za našu advokatsku kancelariju

Još jedan veoma uspešan sastanak za našu advokatsku kancelariju

Prilikom prošlonedeljnog sastanka koji smo imali u Londonu, sa investitorima koji ulažu na prostorima jugoistočne Evrope, dogovoreno je da nekoliko kompanija koje zastupaju NM Advokati i NM Advokati Regional budu deo zajedničkog finansiranja, između kompanija koje dolaze sa prostora Velike Britanije i kompanija koje dolaze sa prostora jugoistočne Evrope.

Zajednički finansijski i realni infrastrukturni interesi glavni su cilj privrednog zbližavanja i povezivanja koje obavljaju NM Advokati za svoje klijente, zajedno sa pravnim i finansijskim institucijama i pravnim licima iz svih navedenih zemalja i regiona.

Ovo nas u NM Advokatima i NM Advokati Regional posebno raduje upravo iz razloga što poslovno povezivanje dovodi do boljeg standarda, boljeg privrednog položaja svih učesnika, do veće zaposlenosti, većih zarada, daljih privrednih ulaganja i daljeg privrednog rasta. Zbog toga nam je posebno drago i veoma smo srećni što od samog početka učestvujemo u ovako veličanstvenim projektima na teritorijama više Evropskih zemalja.

Prepoznati smo od strane nadležnih organizacija i najboljih privrednih društava kao čvrst i pouzdan partner u svim privrednim aktivnostima u kojima je reč o boljem i značajnijem privrednom, finansijskom povezivanju koje dovodi do boljih privrednih rezultata.

Takođe smo pokrenuli posebne poslovne programe koji će omogućiti našim klijentima lakši pristup tržištima kapitala, infrastrukture,finansija uopšte i prava.

Sa radošću Vas obaveštavamo da su Vaši NM Advokati od sada prepoznati kao jedni od nosilaca najvažnijih projekata.

Call Now Button