NM Advokati Regional

“NM Advokati Regional” su vodeća advokatska kancelarija, koju sačinjavaju visoko specializovani timovi advokata u okviru “NM Advokati”, a koji se bave pravnim poslovima na teritorijama bivših jugoslovenskih republika, Evrope, Severne Amerike, Južne Amerike, Australije. U tom smislu preduzimamo za vas sve pravne radnje uključujući suđenja, ostavinske rasprave, porodično pravo, imovinu, nekretnine, nakande šteta, dobijanje dozvola, kao i sva pravna pitanja vezana za preduzeća bilo gde da se nalaze na pomenutim teritorijama i državama.

U tom smislu “NM Advokati Regional” veoma su posvećeni i odlično organizovani i to na način koji omogućava da se različita odeljenja koja su sastavni delovi “NM Advokati Regional” bave pitanjima koja su značajna za obavljanje i realizaciju poslova klijenata. Ono što možemo sa sigurnošću reći da su “NM Advokati Regional” do sada postigli da obavljaju poslove na teritorijama različitih država po najvišim standardima i sa najvišim mogućim nivoom znanja bez obzira na zemlju gde zastupaju svoje klijente.

Svi poslovi koje imate na teritorijama zemalja u kojima ne živite ili trenutno ne boravite, a gde želite da ostvarite svoja prava, jesu prava adresa za nas.

Možemo doći mi kod Vas gde god da se nalazite u Evropi ili Vas možemo primiti u našim kancelarijama i dogovoriti zajedničku saradnju.

Najnovije Regional vesti

Dobijanje državljanstva Republike Hrvatske.

децембар 2nd, 2019|

NM Advokati su uspešno sproveli postupak za dobijanje hrvatskog državljanstva klijenta koji živi na teritoriji zemlje članice Evropske Unije, a koji ima srpsko državljanstvo ( hrvatsko državljanstvo ). Klijent je zahtev za prijem u

Advokat Francuska. Advokat za energetiku.

новембар 2nd, 2019|

Međunarodna praksa koju vrše NM Advokati ( Law office Belgrade ) obuhvata i pravno zastupanje i savetovanje pravnih i fizičkih lica u inostranstvu ( advokat statements ). Protekle nedelje NM Advokati Regional ( Law

Advokat za nasledno pravo. NM Advokati Regional.

октобар 22nd, 2019|

NM Advokati & NM Law office Regional in cooperation with Regional Network su u oktobru ove godine, pokrenuli ostavinski postupak u gradu Štutgartu u pokrajini Baden Vinterberg ( Advokat Štutgart, advokat Baden Vinterberg ).

Uspešno obavljen posao u Crnoj Gori!

октобар 12th, 2019|

Četvrtak, 03. oktobar, bio je još jedan od veoma važnih dana za advokatska kancelarija Beograd, advokatska kancelarija Crna Gora, NM advokati Regional. Advokat Crna Gora (advokat Herceg Novi) u okviru advokatske kancelarije NM Advokati

Call Now Button