NM Advokati Regional

“NM Advokati Regional” su vodeća advokatska kancelarija, koju sačinjavaju visoko specializovani timovi advokata u okviru “NM Advokati”, a koji se bave pravnim poslovima na teritorijama bivših jugoslovenskih republika, Evrope, Severne Amerike, Južne Amerike, Australije. U tom smislu preduzimamo za vas sve pravne radnje uključujući suđenja, ostavinske rasprave, porodično pravo, imovinu, nekretnine, nakande šteta, dobijanje dozvola, kao i sva pravna pitanja vezana za preduzeća bilo gde da se nalaze na pomenutim teritorijama i državama.

U tom smislu “NM Advokati Regional” veoma su posvećeni i odlično organizovani i to na način koji omogućava da se različita odeljenja koja su sastavni delovi “NM Advokati Regional” bave pitanjima koja su značajna za obavljanje i realizaciju poslova klijenata. Ono što možemo sa sigurnošću reći da su “NM Advokati Regional” do sada postigli da obavljaju poslove na teritorijama različitih država po najvišim standardima i sa najvišim mogućim nivoom znanja bez obzira na zemlju gde zastupaju svoje klijente.

Svi poslovi koje imate na teritorijama zemalja u kojima ne živite ili trenutno ne boravite, a gde želite da ostvarite svoja prava, jesu prava adresa za nas.

Možemo doći mi kod Vas gde god da se nalazite u Evropi ili Vas možemo primiti u našim kancelarijama i dogovoriti zajedničku saradnju.

Najnovije Regional vesti

USPEŠNO OKONČAN PARNIČNI POSTUPAK U GRČKOJ

16 јануара, 2020|

Advokatska kancelarija NM Advokati preuzela je u Helenskoj Republici Grčkoj više poslova koji se odnose na zaštitu nepokretne imovine. Predmet delovanja bila je zaštita interesa klijenta pred nadležnim sudom u sudskom postupku.

UKNJIŽBA STANOVA U HRVATSKOJ

16 јануара, 2020|

Republika Hrvatska je samo jedna od zemalja gde NM Advokati preduzimaju pravne radnje. Ovog puta smo uradili više uknjižbi u gradu Zagrebu. Početak 2020. godine je za nas doneo nekoliko stvari kojima smo se

STARA DEVIZNA ŠTEDNJA U CRNOJ GORI

16 јануара, 2020|

Početak ove godine doneo nam je najnovije vesti  o rešavanju pitanja stare devizne štednje u Republici Srbiji, koja ovog puta ima veze i sa Republikom Crnom Gorom. NM Advokati Regional su protekle nedelje boravili

Dobijanje državljanstva Republike Hrvatske.

2 децембра, 2019|

NM Advokati su uspešno sproveli postupak za dobijanje hrvatskog državljanstva klijenta koji živi na teritoriji zemlje članice Evropske Unije, a koji ima srpsko državljanstvo ( hrvatsko državljanstvo ). Klijent je zahtev za prijem u

Call Now Button