Analiza internacionalnog poslovanja NM advokata tokom perioda jul-septembar 2018. godine

Home/Dogadjaji/Analiza internacionalnog poslovanja NM advokata tokom perioda jul-septembar 2018. godine

Analiza internacionalnog poslovanja NM advokata tokom perioda jul-septembar 2018. godine

NM advokati su po broju svojih međunarodno pravnih predmeta već nadmašili sva poslovna predviđanja projektovana za celu 2018. godinu na način da broj predmeta koji su vezani za inostranstvo u prvih osam (8) meseci 2018. godine znatno povećan i da je brže rastao od previđenog broja. Broj klijenta iz inostranstva uključujući strana preduzeća, fizička lica za koje smo uradili ili radimo poslove u inostranstvu je učinio da posvetimo dodatnu pažnju i dodamo kvalitet više svim predmetima koji dolaze iz inostranstva ili koji su upućeni iz Republike Srbije ka inostranstvu.

U navedenom smislu smo izvršili internu analizu internacionalnog poslovanja NM advokata po mesecima, tokom perioda jul-septembar 2018. godine koja uključuje vrstu poslova, vrstu klijenata, njihovo svrstavanje u poslovne grupe, broj sati provedenih na radu na predmetima koje radimo za klijente koji imaju sedište, koji žive i rade u inostranstvu, broj predmeta koje radimo u saradnji sa inostranim saradnicima, broj sati provedenih na službenim putovanjima u inostranstvu i sl.

Urađena Analiza pomoći nam da još sistematičnije i kvalitetnije radimo poslove u inostranstvu u narednom periodu. Drago nam je da smo letnje mesece dodatno iskoristili za unapređenje rada koje će pomoći našim klijentima da ostvare svoje prava.

Call Now Button