NM advokati su po broju svojih međunarodno pravnih predmeta već nadmašili sva poslovna predviđanja projektovana za celu 2018. godinu na način da broj predmeta koji su vezani za inostranstvo u prvih osam (8) meseci 2018. godine znatno povećan i da je brže rastao od previđenog broja. Broj klijenta iz inostranstva uključujući strana preduzeća, fizička lica za koje smo uradili ili radimo poslove u inostranstvu je učinio da posvetimo dodatnu pažnju i dodamo kvalitet više svim predmetima koji dolaze iz inostranstva ili koji su upućeni iz Republike Srbije ka inostranstvu.

U navedenom smislu smo izvršili internu analizu internacionalnog poslovanja NM advokata po mesecima, tokom perioda jul-septembar 2018. godine koja uključuje vrstu poslova, vrstu klijenata, njihovo svrstavanje u poslovne grupe, broj sati provedenih na radu na predmetima koje radimo za klijente koji imaju sedište, koji žive i rade u inostranstvu, broj predmeta koje radimo u saradnji sa inostranim saradnicima, broj sati provedenih na službenim putovanjima u inostranstvu i sl.

Urađena Analiza pomoći nam da još sistematičnije i kvalitetnije radimo poslove u inostranstvu u narednom periodu. Drago nam je da smo letnje mesece dodatno iskoristili za unapređenje rada koje će pomoći našim klijentima da ostvare svoje prava.