Advokat Francuska. Advokat za energetiku.

Home/NM Regional/Advokat Francuska. Advokat za energetiku.

Advokat Francuska. Advokat za energetiku.

Međunarodna praksa koju vrše NM Advokati ( Law office Belgrade ) obuhvata i pravno zastupanje i savetovanje pravnih i fizičkih lica u inostranstvu ( advokat statements ).

Protekle nedelje NM Advokati Regional ( Law office Belgrade )  su nastavili obavljanje posla za klijenta – kompaniju koja se bavi energetikom na teritoriji dve zemlje – Republike Srbije i Republike Francuske ( advokat Paris ).

Reč je pravnom slučaju nastalom iz privrednog odnosa međunarodnog transporta naftnih derivata ( advokat za naftne derivate, advokat energija ) i prirodnog tečnog goriva – te pravima koja nastaju, tiču se i regulišu pravna pitanja transporta navedene robe, izrada studija za ustaljeni transport, usklađivanja mera predostrožnosti i transporta različitih zakonodavstava koja prate ova pitanja, regulisanje pitanja zakupnine i pitanja plaćanja po ispostavljenim računima od strane kooperanata i pravnih lica koja su zakupodavci u navedenom postupku.

Za razliku od slučajeva koje su advokat London (sličan slučaj  je objavljen I kroz advokat Stockholm, advokat alcohol ( advokat alkohol ) ovaj slučaj predstavlja vrhunski izraz koji pravni tim može postići u konkretnoj oblasti prava. Radi se o nadgradnji pravnog poslovanja nekoliko izuzetno istaknutih kompanija, koje su vodeće na tržištu i to ne samo u regionu zapadnog Balkana, već na teritorijama zemalja Republike Francuske, Švajcarske konfederacije i Republike Srbije.

Napomenućemo još da se transport odvijao kroz teritorije 6 (šest) zemalja, da je sedište kompanija učesnika u 3 (tri) evropske države, da je broj sati razgovora između naše advokatska kuća po ovom poslu i osnovu premašio nekoliko desetina sati.

Na kraju ovog teksta sigurni smo da su zaposleni u NM Law office Belgrade, kroz mrežu NM Regional, ( Law office Serbia, Law office France ) mogli mirno nastaviti rad na svojim sledećim predmetima znajući da je energija potrebna za rad i doborbit svih bezbedno i sa punom pažnjom prošla sve pravne procedure neophodne za ovako komplikovano rešavanje međunarodnog kupovine i transporta iste.

Naša kancelarija svojim klijentima u inostranstvu ( advokat statements, advokat alcohol ) pruža punu pravnu podršku, na najvišem niovu.

Call Now Button