Advokat za nasledno pravo. NM Advokati Regional.

Home/NM Regional/Advokat za nasledno pravo. NM Advokati Regional.

Advokat za nasledno pravo. NM Advokati Regional.

NM Advokati & NM Law office Regional in cooperation with Regional Network su u oktobru ove godine, pokrenuli ostavinski postupak u gradu Štutgartu u pokrajini Baden Vinterberg ( Advokat Štutgart, advokat Baden Vinterberg ). Advokat Štutgart (advokat za Nemačku ) pokrenuli su  ostavinski postupak za klijente koji su dvojni državljani, tj. poseduju državljanstvo Republike Srbije i državljanstvo Savezne Republike Nemačke.

U ovom slučaju, naslednici obratili su se advokat za nasleđivanje u postupku nasleđivanja ( ostavinski postupak Nemačka ) koji se vodi u Saveznoj Republici Nemačkoj. Značajno je istaći da je vrednost ostavinske mase procenjena na nekoliko stotina hiljada evra, zbog čega se i angažuje naša advokatska kuća, a to je upravo radi visokog stepena poznavanja i poverenja koje je stručnost NM advokati sposobna da ponudi, pri čemu NM Advokati spadaju u najbolji advokat, najbolja advokatska kancelarija kada su u pitanju pravni odnosi.

Po okončanju ostavinskog postupka u skladu sa zakonom sredstva koja su predmet nasleđivanja ( pogledati šta sve ulazi u ostvainska masa ) biće transferisana strankama na broj bankarskog računa koji su stranke dostavile.

Prednost ovog postupka je da klijenti ne moraju uvek biti fizički prisutni, odnosno dolaziti u Saveznu Republiku Nemačku. Takođe, poznavanje nemačkog jezika od strane naslednika nije bilo neophodno, iz razloga što je kancelarija NM Advokata obezbedila odvijanje čitavog postupka na nemačkom jeziku (advokat za nemački jezik, advokat za Nemačku ).

Bilo da se radi o zaveštajnom nasleđivanju ili nasleđivanju na osnovu zakona, ostavinski postupci se najčešće pokreću na predlog nekog od naslednika, što zahteva stručnu pomoć. Advokat za testamente, advokat za nasleđivanje uokviru NM Advokati nudi usluge zastupanja u svim ostavinskim sporovima.

Ponosni smo što naše klijente zastupamo u velikom broju zemalja i poslove obavljamo po najvišim standardima i sa najvišim mogućim nivoom znanja.

Za NM Advokati služba za odnose sa javnošću, služba za brigu o klijentima. All Rights Reserved 2019.

Call Now Button