Advokat za međunarodno pravo. Advokat za nekretnine. Advokat Slovenija. Advokat Ljubljana.

Home/Uncategorized @sr/Advokat za međunarodno pravo. Advokat za nekretnine. Advokat Slovenija. Advokat Ljubljana.

Advokat za međunarodno pravo. Advokat za nekretnine. Advokat Slovenija. Advokat Ljubljana.

Veoma važan ponedeljak za veoma važnog klijenta NM Advokati Regional. Advokat Slovenija postigli su sporazum o nastavku saradnje i nastavku pregovora vezanih za advokat za ugovore u Republici Sloveniji. Stvorili smo dalji okvir za pregovore oko važnih pitanja koja se tiču advokat za trgovinske ugovore i advokat za međunarodne ugovore u Republici Sloveniji. Stvaranjem okvira za nastavak saradnje preuzeli smo zajednički sa slovenačkim partnerima mogućnost da se u narednom periodu tržišno pozicioniranje kompanija iz Republike Slovenije i Republike Srbije još dodatno unapredi i da se zajedničkim istrajnim radom stvori prostor za povećanje međusobnog obima saradnje i za nastup na trećim tržištima.

Advokat za Srbiju i Advokat za osnivanje preduzeća u Republici Srbiji i Republici Sloveniji takođe su svojim radom spremni da u okviru NM Advokati Regional stvore formalno-pravne okvire za osnivanje privrednih društava u kojima će zajednički upravljački kapital biti uložen od strane investitora iz Republike Slovenije i iz Republike Srbije (advokat za strane investicije, advokat za izvoz).

Na ovaj način NM Advokati Regional su u proteklih nekoliko mesecio ove godine ostvarili u okviru saradnje sa partnerima u Republici Sloveniji obim poslovanja koji prevazilazi sve dosadašnje najbolje rezulatate.

Za NM Advokati Regional služba za Customer care. Septembar 2019.

Call Now Button