NM Advokati Regional na forumu koji organizuje Financial times

Home/Uncategorized @sr/NM Advokati Regional na forumu koji organizuje Financial times

NM Advokati Regional na forumu koji organizuje Financial times

U Londonu su naši advokati iz advokatske kancelarije NM Advokati Regional prisustvovali redovnom zasedanju foruma koji organizuje ugledni magazin iz Velike Britanije Financial Times.

Ovom prilikom u nekoliko organizovanih panela reč su imali najuticajniji predstavnici političkog, privrednog života iz regiona jugoistočne Evrope.

Učesnici su bili i premijeri zemalja Republike Srbije, Republike Severne Makedonije, Republike Albanije, kao i drugi predstavnici najvažnijih privrednih društava. Koji svoje poslovanje imaju na teritorijama zemalja Jugoistočne Evrope.

Teme su što nas posebno raduje i za šta je advokatska kancelarija NM Advokati Regional ponosna, bile vezane za ekonomiju. Ticale su se pospešivanja ekonomske saradnje i unapređenja ekonomskih odnosa u regionu jugoistočne Evrope.

Ono što je zaposlenima u našoj advokatskoj kancelariji veoma značajno jesu pravni načini za usklađivanje i modernizaciju. Olakšavanje pravnih i zakonskih regulativa koje će doprineti daljem ekonomskom boljitku.

Advokatska kancelarija NM advokati, kroz brojne regionalne pravne i ekonomske projekte koje obavljamo u zemljama Evrope (advocate Europe), smo zahvalni domaćinima. Radujemo se svakom sledećem susretu uz učestvovanje svih relevantnih ekonomskih i pravnih stručnjaka na ovakvim i sličnim skupovima.

Call Now Button