NM Advokati kao jedna od najznačajnih Regionalanih advokatskih kancelarija, pozvana je od strane renomiranih Kineskih i Beloruskih kompanija da prisustvuje prezentaciji jednog od najznačajnijih projekata u okviru inicijative “jedan pojas, jedan put” koji se realizuje na teritoriji Republike Belorusije.

Tom prilikom naši advokati su mogli iz prve ruke da saznaju sve o najmodernijim modelima uređenja svih vlasničkih odnosa, odnosa ulaganja.
Takodje i pitanja koja se tiču dozvola za gradnju. Kao i budućih planova upravljanja i njihovog pravnog regulisanja u izuzetno komplikovanim i izuzetno vrednim novčanim ulaganjima najznačajnih ulagača u ovom velikom međunarodnom projektu, koji je po svojoj glomaznosti i vrednosti odavno premašio ono što bi smo mogli nazvati “redovnim poslovanjem”.

Posebno nas je obradovao poziv i vrednost koju advokati iz naše advokatske kancelarije uživaju kod Kineskih i Beloruskih partnera. Zbog izvanredne stručnosti koju su pokazali naši advokati, pozvani smo da uskoro prisustvujemo daljim radovima i dogovorima koji se tiču preduzeća koje je osnovano od strane Kineskih i Beloruskih partnera.

Na ovaj način NM Advokati postaju zasigurno jedna od najznačajnih i najcenjenih advokatskih kancelarija u Regionu, o čemu govore naši odnosi sa firmama koje grade najveće objekte šitom Evrope.