“NM Advokati” i “NM advokati Regional” opet uspevaju da budu na samom vrhu.

Protekle nedelje smo boravili na poslovnom putu u Londonu, glavnom gradu u Velike Britanije, odakle Vam donosimo brojne dobre novine koje će Vam direktno pomoći da zajedno sa našim bogatim radnim iskustvom odnosa sa poslovnom i radnom zajednicom u Velikoj Britaniji, posvećenošću naših odeljenja, njihovom nadprosečnošću u rešavanju pitanja kojima se bavimo i Vi direktno kao naši klijenti ostvarite svoja prava i zadate ciljeve na teritoriji Velike Britanije. Isto se odnosi i na sva pitanja i poslove koja fizička lica kao naši klijenti imaju u Velikoj Britaniji ili poslove koje imate u Regionu jugoistočne Evrope, a pri tom kao klijenti dolazite iz Velike Britanije.

Ovaj period smatramo veoma važnim i možemo ga nazvati istorijskim, zbog procesa “Bregzit”-a, te je bitno da svaki dan koristimo kako  bi smo svoje radne pozicije unapredili i zajednički ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Sa velikim poslovnim poduhvatima koje “NM advokati” i “NM advokati Regional” imaju u Velikoj Britaniji, i u zemljama Regiona jugoistočne Evrope, mi u “NM Advokati”-ma i “NM Advokatima Regional” saradnju između privrednih sistema Velike Britanije i Regiona jugoistočne Evrope vidimo kao izuzetno značajnu i veliku, pa smo zbog toga srećni što Vam sada možemo ponuditi još bolje uslove rada i saradnje na poslovima koji se tiču navedenih područja. Ovo su do sada najbolji uslovi koji postoje za poslovanje između navedenih regiona.

U navedenom smislu i prema dosadašnjim bogatim iskustvima poslovne saradnje koju imamo sa Velikom Britanijom spremili smo Vam mnogo pravnih i poslovnih mogućnosti u narednoim periodu, a koje do sada na nivou koji Vam sada nudimo nisu postojale.

S obzirom da smo dok pišemo ovaj tekst, već ušli u prvu radnu nedelju primene novih uslova poslovanja koja “NM Advokati” i “NM advokati Regional” imaju vezano za postupke saradnje sa najznačajnijim organizacijama u Kraljevini Velikoj Britaniji to period pred nama predstavlja pravo vreme za ostvarenje Vaših poslovnih planova na teritoriji Kraljevine Velike Britanije.

Sa željom za daljim uspešnim nastavkom saradnje sa poslovima u Velikoj Britaniji, želimo našim odeljenjima srećno i uspešno dogovoreno proširenje poslova sa Velikom Britanijom.