NM advokati su u toku protekle nedelje u Republici Sloveniji, u Ljubljani uspeli da dobiju slučaj naknade štete koju potražuju naši klijenti. Pravni osnov, naš pravni tim i detaljna provera dokumentacije, te dobra komunikacija sa Slovenačkim kolegama omogućila je NM advokatima da za svoje klijente ishoduju najbolje moguće uslove naplate materijalne i nematerijalne štete koju potražuju.

Ceo slučaj se sastoji iz više pravnih delova u kojima učestvuje više lica. Ono što čini specifikum i komplikovanost ovoga slučaja je da su učesnici iz više zemalja i to iz Savezne Republike Nemačke, Republike Slovenije i Republike Srbije, da se radi o zemljama koje imaju različite uslove za ostvarivanje potrebnih prava. Dokumentacija koja je pribavljena dolazi iz tri jezička područja nemačkog, slovenačkog i srpskog pa je potrebno dodatno usmeriti pažnju na tačnost prevoda i dostavljanje tražene dokumentacije u celosti bez obzira iz kog pravnog i govornog područja ona proističe. U konkretnom slučaju radi se o primeni prava više država Savezne Republike Nemačke, Republike Slovenije i Republike Srbije.

Tim stručnjaka iz NM advokata radi veoma posvećeno i u toku protekle nedelje boravio je u prestonici Republike Slovenije gde su održani sastanci sa svim relevantnim učenicima ovog pravnog posla na kojima je tema bila rešavanje pitanja ostvarivanja prava koje naši klijenti imaju u Republici Sloveniji.

NM advokati imaju posebno odeljenje u okviru svoje advokatske kancelarije koje na savremen i brz način preduzima sve potrebne korake za zaštitu i razvoj prava klijenata u inostranstvu. NM advokati su kreirali u okviru svog poslovanja usluge koje preduzimamo u inostranstvu za svoje klijente. Svrsishodnost i kvalitet ponuđenih usluga ocenjeni su najvišom ocenom od strane naših klijenata. Veoma veliki broj pravnih i fizičkih lica za koja preduzimamo radnje u inostranstvu potvrdili su opravdansot ulaganja u formiranje posebnog odeljenja za međunarodne poslove u okviru NM advokata kao i opravdanost ulaganja NM advokata u razvoj same ideje. U praksi je dokazano da se jedino stalnom prisutnošću i znanjem u međunarodnom pravu mogu postići rezultati koji se očekuju. Velika prisutnost, rad na najmoderniji način, znanje i posvećenost za radom NM advokate čine najopravdanijim poslovnim partnerima za rad sa velikim brojem međunarodnih predmeta.

Veća pravna sigurnost, kao i stalna raspoloživost NM advokata u cilju sticanja, zaštite, razvoja prava klijenata neophodni su uslovi prilikom angažovanja NM advokata, kako u međunarodnim pravnim poslovima, tako i u svim drugim pravnim poslovima koje rade NM advokati.

Na našem sajtu možete naći sve potrebne infomacije za ostvarenje svih poslovnih kontakata putem naše kancelarije.