Postignut dogovor sa nekoliko partnera i firmi u Čikagu

Home/Uncategorized @sr/Postignut dogovor sa nekoliko partnera i firmi u Čikagu

Postignut dogovor sa nekoliko partnera i firmi u Čikagu

Imali smo priliku da u Čikagu, država Ilinois, SAD postignemo dogovor sa nekoliko partnera i firmi oko novog i daljeg regionalnog zastuanja, koje se pre svega odnosi na osnivanje i registraciju novih pravnih lica iz oblasti autosaobraćaja, iz oblsti regulisanja ličnih pitanja građana i zaposlenih, iz oblasti regulisanja imovinsko-pravnih oblasti koje se tiču nekretnina i osivanja konzorciuma koji se tiče pravnih lica čije je poslovanje vezano za zemlje EU i zemlje Jugoistočne Evrope.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da i poret toliko velike udaljenosti NM Advokati poseduju ugled i poverenje klijenata koje im omogućava vršenje poslova za koje je potrebno veliko i precizno poznavanje materije i za koju morate posedovati visoko stručno znanje i fleksibilnost u poslu.

I ovoga puta smo započeli pregovore oko preuzimanja zastupanja nekih od najvećih svetskih kompanija iz oblasti upravljanja čije je tržište multinacionalno i koje svoj rad vide samo uz najbolje a to svakako NM Advokati svojim velikim radom pokazuju da jesu.

Radujemo se novim dogovorenim poslovima i pozivamo i Vas da nas kontaktirate radi što bržeg rešavanja vaših pravnih pitanja i poslova. Jer zašto čekati..

Call Now Button