NM advokati Regional su protekle nedelje u glavnom gradu Republike Austrije, Beču u ime svojih klijenata zaključili novi pravni posao koji je potvrđen od strane zvaničnih organa Republike Austrije, čime je počela njegova primena i što je omogućuje strankama da od dana dobijanja dozvole u skladu sa pozitivnopravnim propisima Republike Austrije započnu korišćenje svojih prava u njihovom punom kapacitetu.

Kao veliku prednost poslovanja koju NM advokati Regional obavljaju ističemo mogućnost da stranke koje koriste ovakav princip rada koji je u skladu sa najsavremenijim načinom poslovanjem mogu svoju delatnost obavljati kako na teritoriji jedne zemlje, tako i šire, na teritoriji cele Evropske Unije ukoliko je to u skladu sa pozitivnopravnim propisima Evropske Unije i zemalja članica.

Protokoli i izvršene procene ukazuju da se radi o dugoročnom poslu koji će omogućiti znatan finansijski prihod, kao i pozicioniranje na tržištu. Svi rokovi i rad su bili praćeni od strane kompetentnih i nadležnih zvaničnih organa i sprovedeni su u potpusnosti u skladu sa zakonima države.

NM advokati Regional na ovaj način iskazuju svoju trajnu profesionalnu posvećenost ostvarivanju najboljih rezultata u oblastima međunarodne privredne saradnje, zaštite i praćenja razvoja svojih klijenata. Ovoga puta naročito ističemo poslovanje na teritorijama Republike Austrije i drugih Evropskih zemalja.

Visko specijalizovani organizacioni deo NM advokati Regional ističu svoju veliku posvećenost i privrženost daljoj specijalizaciji u oblasti izvršavanja poslova u inostranstvu, te sa tog stanovišta omogućujemo našim klijentima da koristeći navedene usluge ostvaruju svoja prava u inostranstvu i proširuju svoje poslovanje i na druga tržišta.