Rekordna uknjižba nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije

Home/Uncategorized @sr/Rekordna uknjižba nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije

Rekordna uknjižba nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije

NM advokati Srbija ove nedelje su nastavili posao na jednoj od najvećih uknjižbi nepokretnosti trenutno na teritoriji Republike Srbije. Radi se o uknjižbi prava svojine na složenom građevinskom kompleksu koji se sastoji iz nekoliko izuzetno velikih građevinskih objekata koji se nalaze na veoma velikom broju građeinskih parcela, a svi zajedno predstavljaju jednu funkcionalnu celinu koja svojim postojanjem ima veoma veliki značaj za grad Beograd i Republiku Srbiju u celini.

Obzirom na važnost uknižbe navedenih objekata kako za Republiku Srbiju, grad Beograd, te na veličinu celog projekta i složenost i obuhvatnost svih pravnih poslova koji u pomenutom postupku moraju da se urade u ceo projekat pored NM advokati Srbija, uključene su i sve stručne službe nadležnih organa u Republici Srbiji, najviši organi upravljanja i odlučivanja kod vlasnika nepokretnosti, kao i stručni tim NM advokata Srbija.

Reč je o uknjižbi više hiljada kvadratnih metara prostora pri čemu ukupan iznos investicije u kojoj učestvuju NM advokati Srbija prevazilazi novčano jedan od najznačajnih iznosa u oblasti poslova sprovođenja do sada izvedenih uknjižbi.

Call Now Button