Advokat Slovačka. Bratislava advokat.

Nakon dužeg vremena pregovaranja sa Slovačkim partnerima, preuzeli smo poslove vezane za ostvarivanja prava zaposlenih i kompanija u Republici Slovačkoj.

Na advokatskom timu NM Advokati jeste da u narednom periodu u

Advokat Dubrovnik. Advokat (odvjetnik) Hrvatska.

Početkom meseca smo uspešno okončali i sproveli postupak koji se tiče prenosa i sticanja temeljnih prava na nekretninama u Republici Hrvatskoj u gradu Dubrovniku.

Slučaj koji smo imali predstavljao je vremenski

Advokat Beč. Advokat Austrija.

U glavnom gradu Austrije Beču, NM Advokati Regional su postigli sporzaum u ime stranaka koji se tiče radno pravnih odnosa i zapošljavanja lica koja dolaze sa teritorija nekadašnje SFRJ, tj.

Advokat Velika Britanija. Advokat London.

Prilikom prošlonedeljnog sastanka koji smo imali u Londonu, sa investitorima koji ulažu na prostorima jugoistočne Evrope, dogovoreno je da nekoliko kompanija koje zastupaju NM Advokati i NM Advokati Regional budu

Malta. Advokat Malta.

Zajedno sa Malteškim partnerima pokrenuli smo učešće u Blockchain kompanijama, koje svoje sedište imaju na Mediteranskom ostrvu Malta. Ovom prilikom poslovi koje smo sklopili u ime naših klijenata prelaze maksimalne

Švedska. Advokat Švedska.

Ostvarite svoja prava u Kraljevini Švedskoj.

I ovoga puta smo uspeli da u Kraljevini Švedskoj zajedno sa našim klijentima obezbedimo ostvarivanje prava koja klijenti imaju na teritoriji ove severnoevropske države.

Sve je

Call Now Button