Služba ljudskih resursa

Služba ljudskih resursa

 

Služba ljudskih resursa predstavlja posebno odeljenje u okviru NM Advokata i NM Advokata Regional, koja omogućava postizanje najboljih i najoptimalnijih uslova za obavljanje profesionalne delatnosti.

Ovo nam je posebno važno jer nam je bitno da naši klijenti budu maksimalno zadovoljni i da u vremenskom okviru koji je realan ostvare svoja prava preko naše kancelarije za unutrašnji i/ili inostrani posao.

Temelje svoje posvećenosti klijentima, gradimo iz našeg rada i naše unutrašnje organizacije koja je zasnovana na najkvalitetnijim uslovima rada, inovaciji, najnovijim tehnologijama, praćenju rezultata i načina rada kancelarije kao celine i svakog zaposlenog ponaosob.

U navedenom smislu odeljenje ljudskih resursa predstavlja organizacioni deo kancelarije koji na ravnopravnim osnovima radi i sarađuje sa svim drugim odeljenjima koja obavljaju uskostručnu delatnost u poslu NM Advokata i NM Advokati Regional.

Svi koraci selekcije, odabira kandidata za posao se obavljaju u odeljenju ljudskih resursa. Poslovi profesionalne obuke, evaluacije, obuke u delu najvažnijih vrednosti posla, vremenskih okvira i praćenja usklađenosti vremenskih okvira obavljaju se u službi ljudskih resursa.

Pitanje procedura, procesa rada, bliže unutrašnje organizacije takođe su deo posla koji na najvišim usvojenim standardima struke obavlja služba ljudskih resursa NM Advokati i NM Advokati Regional.

Učešće i praćenje najnovijih načina rada u okviru svetske advokature obavlja se najpre kroz službu ljudskih resursa, a potom se u koordinaciji sa drugim i ostalim službama i odeljenjima u NM Advokati i NM Advokati Regional takvi poslovi i sprovode u i kroz rad naše kancelarije koja je ove godine nagrađena za svoj rad na najvišem nivou koji je prepoznat u Svetu.

Drago nam je da našim klijentima možemo pružiti temeljne i jake osnove moderne i čvrste advokature koje je prepoznata u Svetu i koja se zasniva na međusobnom poverenju i međusobnom uvažavanju.

Call Now Button