LJUDSKI RESURSI.

PRIPREMITE SE DA BUDETE DEO NEČEGA VEĆEG.

NM advokati su veoma posvećeni stalnom unapređenju saradnje i rada sa klijentima iz celog sveta, uključujući postupanje pred sudovima i organima drugih država. Održavanje sastanaka i poslovna saradnja sa klijentima iz inostranstva i njihovim predstavnicima je svakodnevnica. Procentualno u našem radu veoma visok broj predstavljaju poslovi koji su vezani za više jurisdikcija.
Podržavamo i sarađujemo. Ambiciozni smo i vodimo. Naša sposobnost da kombinujemo sve ove kvalitete i omogućavanje napredovanja naših ljudi čini NM Advokate posebnima.
NM advokati aktivno učestvuju u konferencijama, prate dešavanja u širem ekonomskom i poslovnom okruženju i preduzimaju korake u cilju postizanja najboljih poslovnih rezultata.

VREME JE DA NAĐETE SVOJ PUT.

Potrebno je da ste spremni za promene, da imate talenta za rešavanje problema i da ste željni da razvijete široku komercijalnu svrhu i izvan svojih izabranih specijalizacija u oblasti prava.

POČNITE.

Ukoliko ste zainteresovani, nudimo Vam dvomesečnu praksu, a po okončanoj praksi nudimo mogućnost stalnog zaposlenja na poziciji advokatskog pripravnika.
Svoje biografije sa propratnim pismom možete nam dostaviti na sledeće email adrese: tanja.burlica@nmadvokati.com i ana.petricevic@nmadvokati.com sa naznakom ,,prijava za posao”. Kandidati koji uđu u najuži krug biće kontaktirani.

ISTRAŽITE UZBUDLJIVU PROFESIONALNU BUDUĆNOST KOJU STE ODUVEK ŽELELI.

U cilju pronalaženja najboljeg posla za Vas predlažemo Vam sledeći način pravljenja koraka na putu sticanja Vašeg poslovnog iskustva i pronalaženja stalnog zaposlenja u struci. Da biste pravilno odabrali značajan korak u svojoj karijeri smatramo da Vam naša poslovna kultura može u mnogome pomoći da se pravilno organizujete i izaberete najbolje. U tom smislu, odabrali smo put iz dva koraka u koji možete uroniti i steći poznavanje dublje prakse u raznovrsnim oblastima prava kojima se bavimo, najpre kroz prvi korak obavljanja dvomesečne prakse, a potom i kroz drugi korak dugoročnog zaposlenja. Vreme u kome radimo zajedno pomoći će Vama da steknete bolja znanja iz različitih oblasti prava. Osvešćenost prema poslovnoj kulturi koju negujemo, timski rad i timski duh, usmerenje na pravni posao globalno, osnovne su veštine za Vaš uspeh u NM advokatima.
Uslovi za obavljanje prakse i zaposlenje su:
• Studije na Pravnom fakultetu ili završen Pravni fakultet;
• Visok prosek ocena;
• Obavezno dostavljanje CV-a i motivacionog pisma o nameri obavljanja prakse i zaposlenja;
• Prednost učestvovanje na seminarima i treninzima;
• Učestvovanje na sajmu ,,Pravnici na poslu”.

KOMPLETNA FUNKCIJA ODELJENJA LJUDSKIH RESURSA.

Celokupan proces zapošljavanja, kao i sve dalje procese vezane za rad zaposlenih u NM Advokati i NM Advokati Regional vodi odeljenje ljudskih resursa.

Značajno nam je da zaposleni postanu deo dobro organizovanog tima u kom se znaju prava i obaveze svih zaposlenih.

Svakom zaposlenom je obezbeđen rad u najboljim uslovima i svi zaposleni prolaze kako obuke pojedinačne i grupne, tako i evaluacije u svom radu.

Rad zaposlenih se meri na osnovu objektivnih kriterijuma i zaposleni se isključivo po nezavisnim i objektivnim kriterijuima vrednuju kada su u pitanju njihov lični status i položaj na poslu.

Radujemo Vam se. Prijavite se i počnite!

Call Now Button