“Human Resources isn’t a thing we do. It’s the thing that runs our business.” (Steve Wynn).

 

 

LJUDSKI RESURSI. BUDETE DEO VEĆEG.

 

NM advokati, NM Advokati Regional, kroz NM Advokati Network su veoma posvećeni stalnom unapređenju saradnje i rada sa klijentima iz celog Sveta. Održavanje sastanaka i poslovna saradnja sa klijentima iz Republike Srbije i inostranstva i njihovim predstavnicima je svakodnevnica. Procentualno u našem radu veoma visok broj predstavljaju poslovi koji su vezani za više različitih pravnih područja.

Podržavamo. Sarađujemo. Ambiciozni smo. Veoma uspešni. Naša sposobnost da kombinujemo kvalitet i  stalno unapređivanje čini NM Advokate kompetitivno najnaprednijim.
NM advokati, kao i NM Advokati Regional kroz NM Advokati Network aktivno učestvuju u konferencijama, prate dešavanja u širem ekonomskom i poslovnom okruženju i preduzimaju korake u cilju postizanja najboljih poslovnih rezultata.

NAĐITE SVOJ PUT.

Potrebno je da ste spremni za promene, da imate talenta za rešavanje problema i da ste željni da razvijete široku komercijalnu svrhu i izvan svojih izabranih specijalizacija u oblasti prava.

POČNITE.

Ukoliko ste zainteresovani, nudimo Vam u skladu sa javno objavljenim konkursima, mogućnost stalnog zaposlenja ili mogućnost obavljanja prakse.

 

ISTRAŽITE UZBUDLJIVU PROFESIONALNU BUDUĆNOST KOJU STE ODUVEK ŽELELI.

U cilju pronalaženja najboljeg posla za Vas predlažemo Vam sledeći način pravljenja koraka na putu sticanja Vašeg poslovnog iskustva i pronalaženja stalnog zaposlenja u struci. Da biste pravilno odabrali značajan korak u svojoj karijeri ( karijera advokata ) smatramo da Vam naša poslovna kultura (korporativna kultura ) može u mnogome pomoći da se pravilno organizujete i izaberete najbolje.

U tom smislu, odabrali smo put iz dva koraka u koji možete krenuti i steći poznavanje dublje prakse u raznovrsnim oblastima prava u našoj kancelariji, najpre kroz prvi korak obavljanja dvomesečne prakse, a potom i kroz drugi korak dugoročnog zaposlenja. Vreme u kome radimo zajedno pomoći će Vama da steknete bolja znanja iz različitih oblasti prava.

Osvešćenost prema poslovnoj kulturi koju negujemo, timski rad i timski duh, usmerenje na pravni posao globalno, osnovne su veštine za Vaš uspeh u NM advokatima.

Da bi smo Vam dali smernice za najlakši put do posla, ovde Vam iznosimo uobičajene uslove za obavljanje pripravničke prakse advokatskog pripravnika i uslove za zaposlenje kao advokata:

 • Završen potreban stepen studija na pravnom fakultetu.
 • Posedovanje diplome i uverenja o završenom stepenu studija.
 • Posedovanje uverenja o poslovnoj sposobnosti.
 • Dokaz o neosuđivanosti.
 • Dokaz da se protiv Vas ne vodi sudski postupak.

Takođe, pored navedenih uslova, kancelarija naročito vodi računa i o sledećem:

 • Visok prosek ocena tokom studiranja.
 • Učestvovanje na studijskim takmičenjima, stručnim grupama tokom studija.
 • Pohvale i nagrade dobijene tokom studiranja.
 • Objavljeni radovi.
 • Poznavanje stranih jezika, engleski jezik ( C1 – Effective Operational Proficiency ), nemačkog jezika ( C1 – Goethe Zertifikat ).

Za kolege advokate sa dužim radnim stažom od izuzetnog je značaja:

 • Prethodni rad u advokatskim kancelarijama sa bogatim međunarodnim iskustvom.
 • Prethodni rad u advokatskim kancelarijama sa tržišnom orijentaciom i pristupom radu.
 • Okrenutost ka ostvarenju zacrtanih ciljeva.
 • Savesnost, odgovornost i preciznost u radu.
 • Samostalnost u radu.
 • Visok nivo komunikacije sa klijentima.
 • Poznavanje stranih jezika, engleski jezik ( C1 – Effective Operational Proficiency ), nemačkog jezika ( C1 – Goethe Zertifikat ).

Samo postupak započinje uz:

• Obavezno dostavljanje CV-a i motivacionog pisma o nameri obavljanja prakse i zaposlenja kod NM Advokati-a.

Sve dalje kontakte u skladu sa zakonom vrši Human Resource odeljenje NM Advokata u skladu sa dogovorom sa licem koje se zapošljava.

 

NAPREDAK. KOMPLETNA FUNKCIJA ODELJENJA LJUDSKIH RESURSA.

Celokupan proces zapošljavanja, kao i sve dalje procese vezane za rad zaposlenih u NM Advokati i NM Advokati Regional vodi odeljenje ljudskih resursa.

Značajno nam je da zaposleni postanu deo dobro organizovanog tima u kom se znaju prava i obaveze svih zaposlenih.

Svakom zaposlenom je obezbeđen rad u najboljim uslovima i svi zaposleni prolaze kako obuke pojedinačne i grupne, tako i evaluacije u svom radu. Sem toga zaposleni prolaze kroz periodične obuke i treninge u toku trajanja rada sa ciljem da izgrade svoje najbolje radne kapacitete.

Rad zaposlenih se meri na osnovu objektivnih kriterijuma i zaposleni se isključivo po nezavisnim i objektivnim kriterijuima vrednuju kada su u pitanju njihov lični status i položaj na poslu.

STABILNOST. UREĐEN SISTEM RADA I NAPREDOVANJA.

U NM Advokati, NM Advokati Regional na osnovu urađenih merenja rada, postoje jasni sistemi organizacije, nagrađivanja i napredovanja zaposlenih.

REZULTAT. OSTVARUJEMO REKORDE.

Kada su u pitanju rezulatati koje su prepoznati od strane učesnika na tržištu, ova godina se može smatrati rekordnom i prepoznatom od strane najistaknutijih klijenata i učesnika tržišne utakmice, kako na domaćem planu, tako i u inostranstvu. Kao dokaz tome služi potvrda koju smo dobili za najbolji rad.

Vrhunske rezultate koje postižemo činimo na osnovu parametara i merenja koje sprovodi naše finansijsko odeljenje i računovodstvo.

Radujemo Vam se. Prijavite se i počnite!

Call Now Button